Nieuws

 


 

Het laatste actuele nieuws

Volg het laatste nieuws nu op Facebook!

Volg het laatste nieuws nu op Facebook!

01-02-2018

Vanaf vandaag zal het laatste nieuws te volgen zijn op onze Facebook pagina! Like ons en mis niets! https://www.facebook.com/dressuurstalmyrthedijks/

Nieuwe sponsor!

Nieuwe sponsor!

31-1-2018

Vanaf vandaag heeft Dressuurstal Myrthe Dijks er een nieuwe sponsor bij! Het gaat om Ten Damme houtvezel uit Groenlo. Ik ben enorm blij en dankbaar dat zich nog een top sponsor heeft toegevoegd! Ik kijk uit naar een mooie samenwerking! Neem eens een kijkje op hun site: http://www.tendamme.nl/producten/houtvezel.aspx

Sarah en Marit in de prijzen

Sarah en Marit in de prijzen

5-1-2018

Tijdens het dressuurweekend in Saasveld deden twee van mijn leerlingen goede zaken. Marit Veldman werd twee keer 4e in de M1 met Carlito. Deze wedstrijd was tevens het kringkampioenschap. Hierin werden zij derde en hebben zij zich geplaatst voor de Overijsselse Kampioenschappen op 3 februari! Gefeliciteerd! Sarah Dik kwam met haar pony Sanne aan start in de M2 D/E. Zij werden hier twee keer 2e! Helaas voor Sarah mocht alleen de nummer 1 naar het kampioenschap.

Super M debuut voor Marit Veldman

Super M debuut voor Marit Veldman

16-12-2017

Marit Veldman maakte vandaag met haar knappe Carlito hun M1 debuut. Ze reed 2 goede proeven in Ambt Delden en nam gelijk 3 winstpunten en een 3e en 4e prijs mee naar huis! Super gedaan!

Clinic tijdens open dag Bomers Dierfysio

Clinic tijdens open dag Bomers Dierfysio

28-5 Vandaag had ik samen met Saskia Leusink de eer om een clinic te geven tijdens de open dag van Bomers Dierfysiotherapie-Revalidatie & Pension. Er was een mooie opkomst qua publiek, het weer was super en de samenwerking met Saskia was erg gezellig! Ik heb het dan ook met veel plezier gedaan. Aan het einde van de cliinic hebben Saskia en ik een pas de deux gereden. Dit filmpje is te bekijken op mijn facebookpagina.

Tweemaal het oranje lint voor Sarah!

Tweemaal het oranje lint voor Sarah!

26-5-2017 Vandaag kwam Sarah Dik aan de start met haar knappe pony Sanne in de M1 tijdens het concours iin Denekamp. Zij wisten beide proeven op naam te zetten! Gefeliciteerd Sarah!

Clinic Gelders Paard

Clinic Gelders Paard

6-5-2017 Vandaag stond de clinic van het Gelders Paard op het programma. Het terrein, beschikbaar gesteld door de Fam. Jacobs, lag er prachtig bij, het weer was super en de deelnemers allemaal even fanatiek en enthousiast! Het was een super geslaagde dag! Op 26 augustus vind er nog een dag met clinics plaats. Deze is open voor iedereen!! Je kan je opgeven via gpoost@gmail.com of een email sturen naar info@dressuurstalmyrthedijks.nl

Laatste gastles St. Steffenrijders

Laatste gastles St. Steffenrijders

28-4-2017 Gisteren was helaas alweer de laatste avond van de reeks gastlessen in Laren. Ik heb ontzettend genoten van alle fanatieke en enthousiaste ruiters en amazones! Bedankt voor jullie inzet en deelname!

Druk wedstrijd weekend

Druk wedstrijd weekend

30-04-2017

Zaterdag kwam ik met drie paarden aan de start in de Inter 1 tijdens de goed georganiseerde wedstrijd in Kootwijk. Ungaro had teveel foutjes voor een goede score, maar had nog wel een voldoende score. Saron liep een nette foutloze proef, maar dat had wat flitsender gemogen. Hij scoorde ruim 62%. Ace liep een goede proef, met nog wat kleine dingetjes. Met 64% nam hij de 2e prijs mee naar huis in de gecombineerde Inter 1/Inter 2 rubriek. Zondag ging de reis naar Geesteren (ov). Op dit mooie terrein liep Ungaro een super fijne proef in de Inter 1. Met 64% tevreden voor vandaag. Ace kwam aan start in de PSG en Inter 1 en liep 2 super proeven. Helaas kwam de score niet boven de 64%.

Subtop Almelo

Subtop Almelo

23-4-2017 Vandaag stond de eerste selectie voor het nk op het programma. Op het mooie terrein in Almelo liepen alle drie de paarden fijne proeven in de PSG. Zowel Ungaro als Ace scoorden 64%. Saron liep zijn beste proef tot nu toe. Helaas was dit aan zijn punten niet terug te zien. De score van 61.4% viel dan ook erg tegen. Volgend weekend nog maar een schepje erbij op om de juryleden te overtuigen!

Ace tweede in Inter 1 Wezep

Ace tweede in Inter 1 Wezep

15-4-2017

Vandaag vertok ik met 2 paarden naar de goed georganiseerde Bonfix competitie in Wezep. Ungaro was er super aan, maar door deze scherpte ontstonden er 2 kleine foutjes. Helaas hadden we ook nog erg veel juryverschil waardoor de score op 61% procent bleef steken. Ace was ook weer super scherp en liep een keurige, foutloze proef. Met een score van 64% mocht hij het rode lint mee naar huis nemen!

Hengstenshow Gelders Paard

Hengstenshow Gelders Paard

14-04-2017

Vrijdagavond was er in het KNHS centrum te Ermelo een hengstenshow voor de Gelderse Hengsten. Ik mocht hier de knappe WV Saron voorstellen. Saron vond het maar wat mooi al dat publiek en liet zich super zien! Saron is beschikbaar via Ido Jacobs in Vragender.

Gastlessen St. Steffenrijders

Gastlessen St. Steffenrijders

03-04-2017

In de maand april geef ik elke donderdagavond een aantal gastlessen bij de St. Steffenrijders in Laren. Ik vind heel erg leuk dat ik hier voor gevraagd ben en ik kijk er erg naar uit om met deze nieuwe combinaties aan de slag te gaan!

Vandaag weer op pad geweest

Vandaag weer op pad geweest

02-04-2017

Saron liep erg fijn in de PSG. Saron heb ik voor het laatst met kerst mee gehad op wedstrijd. Ik ben heel blij met de progressie die we maken maar helaas gaf ik tijdens de inzet van het linker draf appuyement iets teveel been waardoor hij aansprong in galop. Hier kregen we terecht een dikke onvoldoende voor van beide juryleden. Helaas telt deze oefening dubbel en verloren we erg veel punten. Ungaro en Ace kwamen aan start in de Inter 1. Beide paarden zijn goed in vorm en liepen fijn. Ace werdt hier tweede en Ungaro derde.

Mooie resultaten voor Kaylee

Mooie resultaten voor Kaylee

02-04-2017

Afgelopen vrijdag kwam Kaylee Wessels met haar merrie Desteny aan start in de M2 in St. Isidorushoeve. De eerste proef was wat gespannen, maar nog goed voor 184,5 punt en een 4e plaats. De tweede proef was een stuk beter en hier kregen zij 191,5 punt en de 2e prijs. Hiermee plaatsten zij zich voor de finale op zaterdag. Tijdens de finale ontstonden er helaas wat foutjes in de proef, maar er waren ook hele fijne stukken bij. Met nette punten en leuk jurycommentaar trainen we langzaam aan naar de grote baan!

Clinic Gelders Paard

Clinic Gelders Paard

29-03-2017

Op zaterdag 6 mei en zaterdag 26 augustus zal ik meerdere clinics geven voor het Gelders Paard. Ook zal ik met de Gelderse hengst WV Saron een demonstratie verzorgen! Geef je snel op bij Cheyenne Nieuwenhuis! gpoostnl@gmail.com De clinics worden gegeven in Vragender en is toegankelijk voor elk niveau! Like de facebookpagina van het Gelders Paard oost nederland, deel het bericht en maak kans op een gratis les tijdens één van deze dagen of een Divoza bon terwaarde van € 25,00!

Leerlingen goed op dreef

Leerlingen goed op dreef

26-03-2017

Marit Veldman reed dit weekend twee dagen in het L1 tijdens het concours in Saasveld. Op zaterdag reed zij 1 proef die goed was voor 201,5 punt en een 4e prijs. Op zondag kwam zij met Carlito nog een keer in actie en behaalde de combinatie 191,5 en 184,4 punt, goed voor een 4e en 5e prijs in een sterk deelnemersveld! Chelsea Bus was voor de tweede keer van huis met haar knappe vos merrie Day. Ondanks dat Day het nog heel erg spannend vond in de baan, behaalden zij wel mooi winst! Kaylee Wessels kwam ook aan start in Saasveld. In de klasse M2 nam zij weer twee winstpunten mee naar huis.

Gewonnen lessen verzilverd

Gewonnen lessen verzilverd

20-03-2017

Afgelopen week heb ik Marit, Connie en Judith mogen begroeten toen zij hun gewonnen les kwamen rijden. Het was ontzettend leuk om met deze enthousiaste dames en hun knappe paarden en pony aan het werk te gaan! De reacties waren net zo enthousiast en positief! Ik hoop dat jullie wat kunnen met mijn tips en adviezen en hopelijk tot een volgende keer!

Winnaars facebookactie bekend!

Winnaars facebookactie bekend!

06-03-2917

Op de facebookpagina van Dressuurstal Myrthe Dijks heb ik drie privé lessen verloot onder de deelnemers van de like en win actie. De drie winnaressen zijn: Marit Damkot, Connie de Vries en Judith te Mebel. Van harte gefeliciteerd! Ik kijk er naar uit om deze drie enthousiaste dames te mogen helpen!

Leerlingen succesvol

Leerlingen succesvol

05-03-2017

Marit Veldman en haar Carlito wonnen vandaag beide proeven in Haaksbergen met super scores van 202 en 204,5! Deze combinatie wint de laatste weken bijna alle proeven dus nu word het tijd voor de volgende klasse! Kaylee Wessels reed met haar merrie Desteny twee goede proeven in de M2 en nam keurig winst mee naar huis!

Officieel van start!

Officieel van start!

27-02-2017

Vanaf vandaag gaan we officieel van start! De website is online en de Facebookpagina is klaar. Voor training en instructie bent u hier aan het juiste adres! Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op! We hopen u snel te mogen begroeten op ons bedrijf!Dressuurstal Myrthe Dijks van start!

Ace met 67% winnaar Inter 1

Ace met 67% winnaar Inter 1

18-02-2017

Ace mocht als eerste van start in de gecombineerde Inter 1/Youngriders rubriek. Hij liep een super fijne proef, waarbij ik het gevoel had dat alle puzzelstukken op zijn plek vielen. Ik kwam dan ook met een fantastisch gevoel de baan uit. Gelukkig waardeerde de jury onze proef ook, wat resulteerde in een super score van 66,84% en de overwinning! Ungaro was daarna aan de beurt in de Prix st. George. Doordat hij nog wat ritme mist in de baan onstonden er wat slordige foutjes, maar er waren ook zeker hele fijne stukken bij. Hij nam de derde plaats mee naar huis met een score van 62,48%.

 


 

 

 

Opbellen
E-mail