Wie zijn wij?

 

De stal staat onder leiding van Myrthe Dijks. Myrthe is een jonge, ervaren en gedreven amazone die weet wat ze wil. Myrthe heeft meerdere paarden opgeleid tot en met de Intermediaire 1. Op dit moment heeft ze de beschikking over een zware tour paard en 2 fijne lichte tour paarden en een aantal jonge paarden. Eén van de paradepaardjes is Ungaro. Het paard waar alles mee is begonnen en die Myrthe zelf heeft omgeschoold van spring naar dressuur paard. Samen staan zij op dit moment voor de overstap naar de Grand Prix. Myrthe traint sinds 2016 bij Joyce Heutink. Hier voor heeft ze de fijne kneepjes geleerd bij Carolien Reverdink en Annalies Harenberg.

De stal is gevestigd in het Gelderse Haarlo, waar in een fraaie landelijke omgeving de activiteiten worden verzorgd. De stal beschikt over een verlichte buitenbaan, longeercirkel, paddocks en meerdere weides waar de paarden de gehele zomer meerdere uren per dag doorbrengen. Het bos met veel zandpaden ligt in de naaste omgeving, ideaal voor buitenritten en perfect om de paarden lekker fris in hun hoofd te houden.

Myrthe heeft haar vaktechnische opleiding genoten aan de NHB Masterclass in Deurne, waar zij ook haar instructeursdiploma heeft behaald. Zij heeft haar jarenlange praktijk ervaring opgedaan bij de internationale sport en handelsstal van haar neefjes Nuri en Demi Dijks. Hier was zij o.a stalmanager en ruiter.

Myrthe houdt zich ook bezig met het opleiden en trainen van paarden om uit te brengen in de sport voor eigenaren. Daarnaast geeft ze met veel plezier les aan haar leerlingen en begeleid de combinaties ook op wedstrijden.

Een belangrijk onderdeel van haar werkzaamheden is het jureren bij dressuurwedstrijden. Hierdoor blijft ze perfect op de hoogte van het niveau binnen de sport.

Voor meer informatie over trainingen individuele- of groepslessen kunt u telefonisch of per mail contact opnemen.

 

 

 

 

 

Opbellen
E-mail