Trainen en Instructie

Trainingen

Wij bieden U de mogelijkheid om uw talentvolle dressuurpaard vanaf B/L niveau hoger te laten opleiden. Afhankelijk van de leeftijd en capaciteiten van het paard kan Myrthe uw paard uitbrengen tijdens wedstrijden tot en met de lichte tour.

Ook voor kortere periodes zoals bijvoorbeeld zwangerschap of ziekte kan uw paard worden door getraind.

Doordat Myrthe bewust heeft gekozen om de stal kleinschalig te houden zal zij de enige zijn die met de paarden gaat trainen.

Lessen

Goede begeleiding is belangrijk! Al vele jaren is Myrthe als gediplomeerd instructrice in de regio werkzaam. Op verschillende niveaus geeft ze dagelijks les. Variërend  van jonge, onervaren ruiters tot leerlingen op hoger niveau. Myrthe vindt het niet belangrijk op welk niveau iemand actief is maar geniet van iedereen die vol passie wil leren en probeert bij zowel ruiter als paard het beste naar boven te halen! Ook is zij bij verschillende verenigingen actief als instructrice.

Clinics

Het verzorgen van clinics is één van de belangrijke activiteiten van Myrthe. Dit is al mogelijk vanaf twee combinaties per clinic. Ook is het mogelijk dat ze een clinic geeft met één van haar eigen paarden.

 

Heeft u interesse of wilt u meer informatie omtrent het trainen, lessen of een clinic laten verzorgen door Myrthe, laat u zich dan geheel vrijblijvend hierover informeren.

 


 

 

 

 

 

Opbellen
E-mail